Д-р Николай Михайлов: Цецка Цачева е конюнктурен човек без всякакви убеждения и не много голям ум

Трансмедия ТВ

Д-р Николай Михайлов: Цецка Цачева е конюнктурен човек без всякакви убеждения и не много голям ум

Има изчерпване на знаменитата харизма на Борисов, дотегна на много хора, очаква го първият зрелищен провал

Трансмедия ТВ представя едно интервю на Емил Янев с д-р Николай Михайлов: от какво се страхуват българските политици, има ли фройдистки елементи в страховете, за какво трябваше прокуратурата да разследва кандидат президента на ГЕРБ, какъв жанр би било настаняването на Цецка Цачева в президентския стол, идва ли краят на „Представлението Борисов“, до какво може да доведе липсата на същински дебат и пеенето на солови арии на политическата сцена.

Категории Акцент, Мнения, Обектив

Автор: Емил Янев

Емил Янев е професионален журналист, завършил Факултета по журналистика на СУ „Климент Охридски“, минал през школата на вестниците „Орбита“, „Коотеративно село“, „Старт“, „Подкрепа“ и развил вижданията си като издател на списание „ТВ Плюс“. Сътрудничил е и в ред други издания, където също е защитавал името си с характерния си стил на критичен и ироничен рефлекс към личности и събития. В Българското национално радио той, в тандем със съекипника си Кин Стоянов, създаде пет авторски радиоформата – освен „Часът на инфохолиците“, още „Трамвай по желание“, „Риалити роман“, „Различният до мен“ и „Радиотранс“ - всички отличени с високи журналистически награди. „200 имена, които промениха света“ е първата му книга.

10 коментара към “Д-р Николай Михайлов: Цецка Цачева е конюнктурен човек без всякакви убеждения и не много голям ум”

 1. Поздравления Емиле Много интелигентно и задълбочено интервю на нивото на голямата ерудиция на Д-р Михайлов

 2. Г-жа Цецка Цачева страда от отрицателният вот спрямо спрямо правителството, заради прилагана от ГЕРБ сгрешена парична система.
  Защо това е вярно?
  Наличието на злокобна държавна грешка създава масови злини и хората са с отрицателен вот спрямо правителство.
  Грешката на г-н Бойко Борисов е, че допусна да е подведен и ГЕРБ да прилага сгрешена парична система.
  В условия на тази неизвестна за обществеността държавна грешка ГЕРБ е със съдба на жертва и подсигурен провал.

  1. Драги, Калояне, това не е предаване на БСП. Това е разговор с един умен мъж, който винаги е отстоявал начина си на мислене. Бил е честен пред съвестта си. Няма едно обстоятелство в обществената му дейност, което да го уличи в двуличие. Някога д-р Николай Михайлов помогна на Иван Костов да се съвземе от демоните си, след изгубването на властта. Докторът застана зад Костов и при новият му политически проект – ДСБ. След като го разочарова, Костов изгуби Михайлов, изгуби и основанията си на лидер пред много от нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *