Откривателят на ХИВ: COVID-19 е грешка от проект за ваксина срещу СПИН

Откривателят на ХИВ: COVID-19 е грешка от проект за ваксина срещу СПИН

Вирусният щам SARS-CoV-2, известен като COVID-19, е манипулиран в лабораторни условия и е част от опит за създаване на ваксина срещу СПИН. Това сензационно твърдение прави не от кой да е, а откривателят на ХИВ вируса, който е отговорен за СПИН, проф. Люк Монтание.

COVID-19: Цитокинова буря на интелекта

Професор Монтание, носител на Нобелова награда за медицина за 2008 г., твърди, че SARS-CoV-2 е манипулиран вирус, който случайно е изпуснат от лаборатория в Ухан, Китай. Според проф. Монтание в генома на SARS-CoV-2 са открити фрагменти от ДНК на вируса на ХИВ.

„С моят колега, биоматематикът Жан-Клод Перес, внимателно анализирахме описанието на генома в ДНК на този вирус“, обяснява проф. Монтание, интервюиран от д-р Жан-Франсоа Лемуйн за ежедневния подкаст Pourquoi Docteur.

Проф. Монтание твърди, че SARS-CoV-2 е бил манипулиран и случайно изпуснат от лаборатория в Ухан през последното тримесечие на 2019 г. Според него, тази лаборатория, известна с работата си върху коронавирусите, се е опитвала да използва един от тези вируси при търсенето на ваксина срещу СПИН.

Коронавирусът и слънцето: Какво научихме от грипната пандемия от 1918 г.

Твърдението му е посрещнато от въпрос на д-р Жан-Франсоа Лемуин дали не може изводите да са грешни, ако изследваният коронавирус е изолиран от пациент, заразен с ХИВ. Не, казва проф. Люк Монтание, за да се вмъкне ХИВ последователност в този геном, са нужни молекулярни инструменти и това може да се направи само в лаборатория.
Според него обаче това моделиране ще бъде притъпено във времето. „Природата не приема никаква молекулярна намеса, ще премахне тези неестествени промени, дори ако не се направи нищо. Ситуацията ще се подобри, но за съжаление след много смъртни случаи“.

Вторият излекуван от СПИН е пациент от Лондон

Категории Акцент, Конфликти, ПланетаЕтикети , , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio