Марешки обмисля да се кандидатира за кмет на София

Марешки обмисля да се кандидатира за кмет на София

Лидерът на „Воля“ се записал на курс как да спечели любовта на ромите

 

Лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки обмисля да се кандидатира за кмет на София в местните избори тази есен. Това съобщи той пред бТВ.

„В София ме припознават много добре покрай бензиностанцията, ще направим кампания да ме припознават,“ каза Марешки в отговор на въпрос дали го припознават жителите на града след като е обвързан повече с Варна, където в миналото също беше кандидат-кмет. Той добави, че вече по-често е в София.

Идеята да се кандидатира дошла след като видял, че „става интересно“, след като и омбудсманът Мая Манолова, и Слави Трифонов, и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров също щели да се кандидатират. Споменатите от Марешки кандидати не са обявили подобни намерения официално.

„Основното е всеки ден да помагаш на хората да живеят добре“, заяви Марешки, който освен на бензиностанции е собственик и на верига аптеки.

Марешки каза още, че се е записал на курсове как се печели любовта на ромите. Според него не е успял да стане евродепутат, защото хората искат да остане в България.

Категории Акцент-2, ОбществоЕтикети ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio