Борисов: Изкарвам си мандата, отивам си в Банкя и давам път на млади хора

Борисов: Изкарвам си мандата, отивам си в Банкя и давам път на млади хора

Изкарвам си мандата, отивам си в Банкя и давам път на млади хора. Това свое намерение обяви премиерът Борисв в интервю за БНТ.

По думите му ГЕРБ „се клати сама“ и няма външна намеса в политическите скандали. Борисов каза още, че го е яд на партията му и припомни възхода и падението на Тодор Живков и на Симеон Сакскобургготски.

На въпрос за това кой носи отговорността за „Апартаментгейт“ Борисов заяви: „Отговорност за това, че не знам кой къде живее може би имам и затова казвам, че греша. Защото всеки попълва данъчна декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил, живея и ще си живея в къщата си в Банкя. Там съм се родил, там си живея и там ще си умра. Колко ми остават – 10-15 години, Господ знае – ще бъда там! Аз не съм позволил един лев да се даде там, където обитавам.“

По отношение на собственото си поведение като премиер той каза още: „Яд ме е, срам ме е. Грешката е моя, защото аз нито веднъж не отидох на гости на нито един мой министър, кмет, областен управител. Ако бях отишъл да видя, сигурно щях да взема много по-рано мерки“.

„Аз съм се родил, живея и ще си живея в къщата си в Банкя. Там съм се родил, там си живея и там ще си умра. Колко ми остават – 10-15 години, Господ знае – ще бъда там! Аз не съм позволил един лев да се даде там, където обитавам“, посочи още Борисов.

Борисов не пропусна да сравни злоупотребите на управниците от ГЕРБ с бившите властници от БСП, като според него предходните са много по-мащабни.

Припомняме, че последните социологически проучвания показаха срив в доверието към ГЕРБ и значително покачване в подкрепата за БСП.

 

Категории Акцент, ОбществоЕтикети , ,