Цветанов: Фандъкова се е почувствала употребена в атаката срещу ГЕРБ

Цветанов: Фандъкова се е почувствала употребена в атаката срещу ГЕРБ

Така зам.-председателят на ГЕРБ тълкува думите на столичния кмет, че на негово място би напуснала всички управленски постове

 

Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да не нарушавам закона. Не съм го нарушил и истината ще излезе, но малко ще са онези, които след това ще се обадят и ще се извинят.

Това каза във Велики Преслав Цветан Цветанов, цитиран от Фокус. Той коментира думите на кмета на София Йорданка Фандъкова, че в ситуация като скандала около апартаментите, би си тръгнала от всички управленски постове, той посочи, че вчера двамата са разговаряли няколко пъти.

„Смятам, че беше извадено от контекста, Йорданка Фандъкова действително се почувства, че по някакъв начин е била употребена в тази цялостна медийна атака, която се води срещу ГЕРБ“, заяви Цветанов. „Имаме перфектни отношения, познаваме се от 2005 г., имаме невероятно доверие, което сме градили през годините. Уважавам я изключително много и ще продължавам да я уважавам“, обяви той.

„Това, което тя вчера ми каза е, че няма тази сила, която притежавам аз, за да преодолее всичко това, което днес ми се случва“, коментира Цветан Цветанов.

„Разговаряме с адвоката, правим анализ на всичко, което се случва. Имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границите на нормалното и в обсъждания, и коментари“, каза още заместник председателят на ГЕРБ.

Категории ОбществоЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio