България и още 7 страни увеличават плащанията си към ЕС

България и още 7 страни увеличават плащанията си към ЕС

България и още 7 други държави от ЕС  са дали съгласие да подкрепят увеличаване на плащанията си към ЕС. Министри и представители на България, Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия и Румъния се срещнаха с еврокомисаря по бюджета Гюнтер Йотингер в Будапеща, за да обсъдят бюджетни въпроси, включително и плана за следващия бюджет на ЕС, съобщи Ройтерс.

Осемте страни се съгласиха да увеличат вноските си, което е голям успех, съобщи пред медиите Янош Лазар, който е началник на кабинета на премиера на Унгария Виктор Орбан.

 

Излизането на Великобритания от ЕС ще лиши Брюксел от 12 млрд. евро от общия бюджет за годината, възлизащ на 140 млрд. евро.

 

 

Категории Uncategorized, Акцент, ПариЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

1 коментар към “България и още 7 страни увеличават плащанията си към ЕС”

  1. Нашите йесмени отново ударно се проявиха! Аз изобщо не съм съгласен да плащаме повече от нашият бюджет за ЕС който поради изобилието на пари се чуди още каква безумна регулация да въведе- например за ограничаване мощността на прахусмукачките до 1000 вата или за количеството вода в тоалетното казанче!
    А бе алонкоолу не ли по добре да съкратите бюджета на ЕС с 16.8% за да Ви излизат сметките и без Великобритания!
    Ама иначе няма пари за нашите пенсоинери! Няма пари за здравеопазване! От сутрин до вечер ревете по медииите че пенсинерите по инвалидност са много и тежат на бюсжета!
    Боже колко мъка има на този свят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *