Борисов свиква спешно заседание на Изпълнителната комисия

Борисов свиква спешно заседание на Изпълнителната комисия

От ГЕРБ се ядосаха на Нинова, която обеща вотове срещу управлението

 

„Не смятаме, че искането на вот на доверие става с магическа пръчка и можеш веднага да станеш алтернатива на сегашното управление.“ Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на пресконференция след заседание на разширено заседание Изпълнителната комисия на партията, свикано от председателя на партията и премиер Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Цветанов увери, че това, което прави ГЕРБ след проведените избори, е да изпълни управленската си програма, да се бори ефективно с корупцията и да изпълни приоритетите си във връзка с предстоящото председателство.

„Относно темите как БСП ще се бори с корупцията знаем в исторически план как са се борили с корупцията. Когато ГЕРБ управлява нивата с контрабандата са най-ниските“, изтъкна Цветан Цветанов.

Той смята, че БСП трябва да решава първо вътрешните си проблеми, но не това трябвало да им бъде алтернативното говорене за бъдещо управление.

Цветан Цветанов посочи, че когато нямаш подкрепата от твоята партия, когато съмишлениците на партията започват да напускат партията заради лидера си, не е коректно да хвърляш обвинения за модерно робство към партия, която е печелила толкова много избори.

„За БСП явно алтернативата на управление, е да могат да формулират фалшиви новини, да вкарват интриги. Политиката, която прави Борисов допринасят за авторитета на България. Нека всеки един, когато говори за приоритети на председателството, да знае, че те вече се изпълняват и са утвърдени“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свика спешно заседание на ръководството на партията заради изявленията на Корнелия Нинова на 49-ия конгрес на БСП.

Ето позицията на ГЕРБ:

„ГЕРБ отказва да приеме и да мълчи пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени днес по време на 49-я конгрес на БСП. А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни. Изречените днес груби неистини от лидерите на БСП, на ПЕС и от различни депутати от червената партия по адрес на ГЕРБ представляват най-агресивна форма на езика на омразата. За пореден път другарите от „Позитано“ се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици.

На последните парламентарни избори българските граждани избраха отново ГЕРБ да управлява страната. Гражданите решиха, че не желаят „алтернативата“, която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция. Благодарение на тези решения на гражданите, днес икономическата стабилност в страната е на лице, страната ни бележи стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия в България, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички. На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?

Във връзка с ескалирането на политическия тон и използването на езика на омразата от страна на БСП, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов свиква утре, 29.10.2017 г. (неделя), от 10:00 часа, разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. В него ще вземат участие членовете на ИК, министри и депутати от ГЕРБ.

След заседанието на ИК на ГЕРБ, от 12:30 часа в Централата на партията ще се проведе пресконференция за представителите на медиите.“

 

 

Категории Акцент-2Етикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *