Пеевски и Цонев пишели нов специален закон за КТБ

Пеевски и Цонев пишели нов специален закон за КТБ

Депутатите от ДПС ДПС Делян Пеевски и Йордан Цонев в момента работели по законопроект, свързан с вторичното разграбване на фалиралата КТБ. Това съобщи пред Би Ти Ви Цонев, който е зам.-председателят на парламентарната група на ДПС.

Целта на този закон била да се освети вторичното разграбване и да върне на държавата тези активи. На реплика на водещия, че всички са наясно, че няма как да бъдат върнати голяма част от средствата, той уточни, „Поне тези, които може да се върнат, защото те вторично се разграбват от същите хора, които участват в това разграбване“.

Според Йордан Цонев Пеевски досега е положил усилия „да се разкрие всичко по грабежа на КТБ“. „И на него, и на нас ни омръзна от фалшивите новини, че Пеевски е участвал във вторичното разграбване на КТБ“, добави Цонев.

Попитан защо Делян Пеевски отказва участие в медиите, Йордан Цонев контрира с въпрос: „Мислите ли, че причината да не говори не е в медиите?“ Според Цонев всяко негово телевизионно участие се превръщало в специална пресконференция за Пеевски.  Според него Пеевски не бяга от въпроси. А когато някой не говори с него, той първо си задавал въпроса какво е сбъркал.

Снимка: Сергей Антонов

Категории Общество, ПариЕтикети , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

2 коментара към “Пеевски и Цонев пишели нов специален закон за КТБ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *