Как ще изглежда Великата американска стена

Как ще изглежда Великата американска стена

Mитническата и гранична служба на Съединените щати показа късно визията на стената по границата с Мексико, която е едно от ключовите предизборни обещание на президента Доналд Тръмп.

Четири американски компании – Caddell Construction, Texas Sterling Construction, W. G. Yates & Sons Construction Company, и Fisher Sand & Gravel ще изградят два прототипа от бетон в реални размери, единият от които ще бъде тестван и за издържливост.

Датата за началото на изграждането в района на Сан Диего, където вече има гранична инфраструктура като осветление и пътища, ще бъде определена допълнително, след което компаниите ще имат 30 дни за работа.

Следващата седмица ще бъдат обявени имената и на фирми, на които ще бъде възложено изграждането на прототипи на елементите, които не са от бетон.

Категории Обектив, ПланетаЕтикети , , ,

Автор: Мирослав Иванов

Мирослав Иванов се занимава с финансова журналистика повече от 10 години - по-голямата част от тях в печатни медии. Работил е за водещи икономически всекидневници в България, като „Пари“, а след придобиването му от Икономедиа и за наследника му „Капитал daily”. Има опит и от онлайн медии, включително и от поддържания от него блог. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *