Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров – Дончев

Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров – Дончев

„Няма да позволя БСП и хората в партията да носят отговорност за личните действия на неин член“, каза лидерът на партията

 

Ръководството на БСП ще се събере във вторник, за да вземе решение по въпроса с посредничеството на Георги Гергов на срещата между Сотир Цацаров и Сашо Дончев.

Както стана ясно,  бизнесменът и член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов е бил посредник на срещата между издателя на в. „Сега“  и главния прокурор. Според Дончев Цацаров го заплашил, а по-късно главният прокурор от своя страна се оплака от оказан върху него натиск от страна на бизнесмена.

„Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на неин член, бил той и част от ръководството“, коментира Нинова пред журналисти, цитирана от „Фокус“.

„Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това“, каза още Нинова  и поясни, че във вторник БСП събира ръководството си, като тогава ще обсъди въпроса и ще вземе решение. „Няма да позволя върху БСП като партия да се слага петно заради лични действия“, каза лидерът на партията.

По думите на Нинова  в тези събития има трима участници. „Намерете си ги, питайте ги“,  каза още тя.

 

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *