Карадайъ: ДПС е в битка за нова победа

Карадайъ: ДПС е в битка за нова победа

Партията на Доган изведе като свой приоритет „битката с бедността“

 

„ДПС е в битка за нова победа. Ще продължим да се борим с омразата и разделението.“ Това заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ при откриването на предизборната кампания във Велико Търново, предаде БГНЕС.

Карадайъ заяви, че програмата на ДПС е изпълнима, а кандидатите в листата ще бъдат избрани. Той призова членовете и симпатизантите на движението да дадат всичко от себе си в името на каузата и за победата.

Снимка: БГНЕС

В залата на ДСК „Васил Левски“ в старопрестолния град ДПС представи водачите на листите в отделните многомандатни избирателни райони. Водач на листата във Велико Търново е Камен Костадинов, а втори е генерал Симеон Симеонов.

“Здравейте депесари! Здравейте гости от цяла България! От Родопите – източните, централните и западните, от Лудогорието, от Централна и Западна България! Здравейте българи, всички, които сте от ДПС. Както веднъж бе казал нашият председател, всички добри хора трябва да са от ДПС. Вие сте потвърждение на това“, обърна се към събралите се Камен Костадинов.

„Тази вечер сме се събрали в центъра на България – Велико Търново, за да тръгнем на поход към властта в България“, каза той и добави, че след 26 март предстои битка с бедността, мизерията и лошите условя, в които живеят голяма част от българските граждани.

„За 27 години на политическата сцена ДПС е спечелило битки за изконни човешки права, но сега е дошло време за спечелване на войната с бедността“, заяви Костадинов.

„Най-скъпото е животът, но за да го съхраним, ние трябва да се борим с бедността“. Това заяви генерал Симеон Симеонов.

Той подчерта, че ДПС е силно, защото работи и се бори в името на хората, в името на правдата. „ДПС е единственият защитник, който помага на всички етноси в България – българи, турци, арменци и др.“, каза още ген. Симеонов.

Категории Общество, ПолитикаЕтикети ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *