Борисов прогнозира трудни преговори за кабинет след изборите

Борисов прогнозира трудни преговори за кабинет след изборите

Той се срещна с представителите на бизнеса и работодателите в България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира трудности при съставянето на правителство след изборите, предаде БНР. Той се срещна с представителите на бизнеса и работодателите в България.

На срещата бизнесът е поискал яснота за справяне с корупцията, престъпността, регулиране на монополите и реиндустриализация на страната, както и по-добро образование, съобразено с нуждите на бизнеса.

Борисов е потвърдил ангажимента приоритет на ГЕРБ при следващото управление да е образованието, както и запазването на плоския данък. Борисов предупреди, че според него трудно ще се състави правителство след изборите.

„Надявам се, че хората, които се подготвят да управляват България, няма да се объркват по важни теми за обществото като СЕТА и бежанската криза, защото това не са теми, по които може да се объркваш току-така.

Недопустимо е да се въвежда в заблуждение народа, като у нас се говори едно, а в европейските институции при обсъжданията и гласуванията се постъпва различно“, написа Борисов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *