НАЗ организира агро семинар в Пловдив

НАЗ организира агро семинар в Пловдив

Темата на тазгодишния форум е „Земеделие за бъдещето”, ще бъдат представени най-новите научни постижения, иновативни технологии и решения от областта на зърнопроизводството

 

Националната асоциация на зърнопроизводителите ще отбележи 10-ата си годишнина на Шестия Национален Агро Семинар. Събитието ще протече под мотото „10 години НАЗ“ и ще се състои на 1-2 декември 2016 г. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив.

Темата на тазгодишния форум е „Земеделие за бъдещето” и ще бъде обединяваща за всички панели от семинарната програма. Ще бъдат представени най-новите научни постижения, иновативни технологии и решения от областта на Зърнопроизводството. Специално участие се очаква от страна на чуждестранни гост-лектори, а извън конферентната зала – в рамките на изложбената площ – делегатите ще имат възможност за директен контакт с търговски компании от сектора.

Националният агро семинар се утвърди през годините като своеобразна арена за представяне на най-иновативните решения в Зърнопроизводството, както и за обмен на идеи между зърнопроизводители, компании и научни изследователи. Форумът се превърна в емблема на НАЗ и заслужено е признат за водещо престижно събитие в Сектора. Постоянно нарастващият интерес към участие е ясен признак за основополагащото му значение за земеделската общественост и свидетелства за успешен модел на партньорство и професионализъм.

Преди официалното откриване на Националния Агро Семинар на събитието от 10:30 ч. до 12:30 ч. ще се проведе Кръгла маса, на която ще се обсъдят актуални теми с представители на МЗХ и ДФЗ.

Пълната програма на Националния Агро Семинар 2016 г. можете да видите тук: http://www.grain.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80

Категории Агро, Новости, Общество

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *