Велислав Минеков: Там горе ни спрели бъдещето и ни обрекли на вечно настояще

Гласовете ви чувам

Велислав Минеков: Там горе ни спрели бъдещето и ни обрекли на вечно настояще

2021 година – България най-бедна държава в Европа с най-високо ниво на корупция, липса на, справедливост и съдебна реформа, липса на медийна свобода, демографска криза и нови 250 университета

Публикувано на Категории Мнения Сподели

Бидейки победител в мрачни, но винаги сполучливи прогнози, длъжен съм да ви споделя бъдещето застанало пред вашата врата. Съзнавам, че шаманите с лоши прогнози трябва да бъдат убивани. Страшно няма, реалността е друга. „Страхуването“ е тактика на застрашения властник.

1. Радев печели. Преднина от 8 – 10%. Бедата е, че „майка“ му Йотова също печели. Гоце Първи ще ви се стори ангел в сравнение с Гоце Втори. Агитацията за европейската Цецка оставя мастилен печат на челото.
2. Баце подава оставка в понеделник. Това е единствен шанс да се спаси от бърз разпад подобен на царелюбците.
3. Парламентарни избори без победител.
4. Създаване на „правителство на националното единство“ – Баце и Корнелия плюс още някой за гаранция пред Брюксел /БКП 1 + БКП 2 и доносникът Иван/. Лек одеколон „РБ“ за срещата с госпожа Меркел.
5. Създаване на марешка партия „Авицена на българите“. Цените на горивата падат с две стотинки.
6. Нов десен проект в наследство на друг десен проект, който е наследник на по-предишен десен проект и където, слава Богу, всички се познаваме. Пари няма, медии няма, личност няма, но ние ще бъдем въоръжени с интелект и правда.
7. Трагично събитие в новата партия ДОСТ. Извършителят остава неразкрит.
8. Йоца търси Баце и си иска трите милиона дадени за охрана. Баце прекъсва футболната кариера и изживява дузпите пред домашния телевизор.
9. Прокурорска проверка на ББ. Делото е отложено, отсъства свидетел
10. Радев посрещнат с овации в централата на НАТО и целувки в Брюксел. Среща Путин–Радев без усмивки, но с декларации за обич.
11. 2021 година – България най-бедна държава в Европа с най-високо ниво на корупция, липса на, справедливост и съдебна реформа, липса на медийна свобода, демографска криза и нови 250 университета. В Мало Конаре сирийски и афганистански семейства отглеждат отново онези ароматни домати, с които ме даряваше баба.

Снощи разговарях с петричката врачка /бабаванга/. Там горе ни спрели бъдещето и ни обрекли на вечно настояще. Каза да говорим с децата и внуците. Само те имали възможност за бъдеще.

Източник: Фейсбук

Категории Мнения

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *