Сидеров: НФСБ и ВМРО ще играят с Цветанов на местните избори

Сидеров: НФСБ и ВМРО ще играят с Цветанов на местните избори

Лидерът на „Атака“ не изключи възможността да се кандидатира за кмет на София

 

Репликата на Валери Симеонов, че е много вероятно да се разделят с ГЕРБ, си има основателна причина. И тя е, че НФСБ и ВМРО са се сближили с Цветан Цветанов по взаимно изгодни причини. Двете партии от патриотичния сегмент ще опитат да се измъкнат от шапката ГЕРБ с всички негативи на управлението, а Цветанов вероятно ще търси реванш.

Така описа нещата лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по Нова телевизия. Той бе категоричен, че на местните избори няма да има партньорство с НФСБ и ВМРО.

Симеонов излезе с революционно изказване преди два дни, че наесен ще разгледат подкрепата си за правителството, и то заедно с ВМРО. Това означава, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или притискане, или някаква своя играя, в която участва и Цветанов. Имам данни за места в страната, където ВМРО и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде използвано, на тези места Цветанов, неофициално, ще ги насочва към гласуване за НФСБ и ВМРО. В комбинация ще играят срещу ГЕРБ на много места, заяви Волен Сидеров.

Според лидерът на „Атака” изключването на депутатите им от ПГ на „Обедините патриоти” е причина за засилване на влиянието на ДПС в парламента.

На въпрос дали ще се кандидатира за кмет на София, Сидеров коментира, че това „не е изключено“.

Категории Акцент, ОбществоЕтикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio