Борисов: А няма ли едно такова мотокарче да се повозиме?

Борисов: А няма ли едно такова мотокарче да се повозиме?

 

„А няма ли едно такова мотокарче да се повозиме“, попита премиерът Борисов при посещението си в склада на Юск в Божурище. Там той се запозна с работата на служителите и с плановете на датската компания за развитие на бизнеса й у нас.

Видео от новите шофьорски изпълнения на премиера беше публикувано в неговия профил във Фейсбук. В него се вижда как той управлява мотокара под ръководството на служителка на компанията.“А клаксон имаш ли“, пита той, след което го пробва с удовлетворен вид. „Илиянче, виж какъв елегантен завой“, хвали се премиерът. После предлага на служителката да я повози „и с джипката“. „Да не избегаш, ей!“, закачливо казва Борисов.

„Най-бързо и ускорено довеждащият път за Индустриална зона Божурище трябва да бъде направен“, каза Борисов при последвалата инспекция на строителните дейности по магистрала „Европа“.

„От самолета тук се вижда огромен град. Помня като бяха голи поляни. До две години няма да остане празно място с този темп на строителство“, казва още Борисов.

В обиколката го съпровождат финансовият министър Владислав Горанов и вицепремиерът Томислав Дончев. Заедно с тях и със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков премиерът провери строителството на трасето от магистрала „Европа“ в участъка Драгоман – Сливница, което ще затвори за няколко месеца основния път към ГКПП „Калотина“.

Снимка: БТНЕС

Категории Акцент, ОбществоЕтикети ,