Пеевски се показа

Пеевски се показа

Отсъстващият вече две години от работното си място в Народното събрание и избягващ всякакви публични изяви депутат от ДПС Депян Пеевски е жив и здрав. Публикация на пазарджишкия вестник „Виделина“ разказва за среща на Пеевски с негови избиратели във велинградските села. Пеевски е присъствал на благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

„Сред гостите на превърналия се в традиция “ифтар”, бе народният представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски“, пише „Виделина“.

Сред гостите са били още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, както и други общиснки функционери от ДПС.

По-късно Пеевски е посетил и село Света Петка, където повече от час е разговарял „приятелски“ с хората в малкото населено място. „Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели“, свидетелства „Виделина“

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка Пеевски е акцентирал върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора”, цитира думите на участни в срещата пазарджишкото издание без да сочи дали това е част от изказването на Пеевски.

Категории Акцент-2, Общество

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio