Иванчева: Парите са подхвърлени

Иванчева: Парите са подхвърлени

Като „абсолютна постановка“ определи делото срещу нея отстраненият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева. В интервю за bTV тя каза, че никога не е искала подкуп от Александър Ваклин или от когото и да било друг. Посочи и показанията на 30 свидетели пред съда, от които нито един не твърди, че е искала пари за лична облага, а само са се разбирали по взаимно съгласие за дарения.

Това е мръсна циркаджийска история, която цели да бъдем спрени в борбата с имотни измами и презастрояване, заяви Иванчева.

В събота тя беше пусната под домашен арест след 8-месечен престой в следствения арест. Иванчева беше задържана зрелищно на 17 април в центъра на София и изправена на съд за подкуп в особено големи размери заедно със заместничката й Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

Според Иванчева прокуратурата коригира и намества данните, свързани с делото, а изтичането на СРС-та по медии за нея е черен пиар. Коментира и някои от записаните разговори, като каза, че в тях става дума за строеж на детски площадки.  С Александър Ваклин се е срещнала само веднъж и е било във връзка с дарение, което той сам е пожелал да направи – за детска площадка.

Категории Акцент, ОбществоЕтикети ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio