Какво е общото между Моника Люински и Хилари Клинтън

Политически пандемониум

Какво е общото между Моника Люински и Хилари Клинтън

 

„Доскоро въобще не се интересувах нито от вещици, нито от ритуалите им. Докато не започнаха да се намесват активно в американската политика.“ Това уточнение прави американският блогър Игор „Гари“ Гиндлер. Той е емигрант от Съветския Съюз, PhD по теоретична физика и историк с интереси във Втората световна война. Описва себе си като класически либерал от ХVІІІ век със знак на равенство – консерватор от ХХІ век. Живее в Ню Джърси. Чест автор в American Thinker.

 

Игор Гиндлер

Какво е общото между Моника Люински и Хилъри Клинтън? Не, сега не говорим за любителя на пури от Белия дом. Но нещо ги обединява не само в Демократическата партия. Добавете към този списък и Александра Окасио-Кортес, млада комунистка и най-младият член на Конгреса от Демократическата партия в САЩ. Всички те са обединени от много странно (на пръв поглед) съчувствие към вещиците.

Както знаете, вещиците в Америка не са съдени или дори преследвани в продължение на няколко века. Последователите на култа към Сатаната имат всички възможности, гарантирани от федералните и местните закони за своите ритуали. Разбира се, докато тези ритуали не влязат в конфликт със закона.

Но именно такава грешка според текущите закони направи организацията на вещиците The Wing в Ню Йорк. Тази организация под прикритието на женски клуб е създадена през 2016 г. и напълно изключва възможността мъже да посещават сборището (дори няма мъжки тоалетни в сградата). Основателките се хвалят с факта, че те са „сборище на вещици, а не женски клуб“. The Wing издава списание с красноречивото име No Man’s Land.

От дискриминацията въз основа на сексуален признак се заинтересува Комисията за правата на човека в Ню Йорк. След това препратките към сатанински ритуали са били почти напълно премахнати от уеб сайта The Wing и акаунтите на активистките в социалните мрежи, но все още съществуват на някои страници. Вещиците от „Крилото“ продават например шапки с ритуална рисунка и лозунг „Магии, проклятия и мелодии“. Уеб сайтът за членовете се нарича открито https://witches.the-wing.com/

Моника Люински и Александра Окасио-Кортес веднага се появиха в Туитър , за да защитят The Wing. Към тях се присъедини и кметът на Ню Йорк, комунистът Бил де Бласио, както и кметът на Чикаго Рам Емануел. Защо? Какво би привлякло политици в подкрепа на този клуб на хора с, меко казано, очевидни проблеми? Защото член на тази организация (по-точно пожизнен почетен член) е Хилари Клинтън. Заслужава да се отбележи, че една от основателките на The Wing работи в предизборната кампания на Хилъри Клинтън.

През ХХІ век вещиците започнаха активно да участват в американските политически битки. Наскоро група вещици от Бруклин стана широко известна с магьосничеството си срещу съдия Кавана. Масовите месечни сатанински ритуални магии срещу администрацията на Тръмп също са публични и известни. Новоизбраният демократичен сенатор от Аризона Кирстен Синема също привлече вещици на политическите си митинги. Други вещици изпълняваха магически ритуали срещу National Rifle Association. А наскоро бе публикувана и книга-наръчник за съвременни прогресивни вещици: „Магия за съпротива: ритуали и заклинания за промяна“ (Magic for the Resistance: Rituals and Spells for Change). Според някои оценки в Америка има около един милион вещици, а аксесоари за магьосничество и бижута за вещици се продават много добре в eBay.com.

В допълнение към Хилари Клинтън гости на вещиците на Wing са били и други добре познати жени: сенаторът Кирстен Джилибренд и съветникът на Обама Валерия Джарет. И двете са членове на Демократическата партия. Не е известно дали тези жени са приети в клуба на вещиците. Това обаче не е толкова важно.

Важното е – кое привлича хора от нивото на Хилари Клинтън към сатанинския култ?

От изследвания е известно, че 58% от демократите вярват в извънземни, призраци и НЛО, а 45% вярват в астрологията (Хилъри Клинтън, както знаете, вярва в извънземни и НЛО). За съжаление относително мнозинство от хора, подкрепящи демократите, демонстрират ясно предразположение към психопатични разстройства.

И накрая, 75% от демократите вярват, че човешката мисъл може пряко да засегне физическия свят. С други думи, левите ясно симпатизират на всякакви окултни „науки“ (това не е нещо ново – дори националсоциалистите от Третия райх са придавали голямо значение на окултизма). Но предразположението към окултното е най-вероятно симптом, а не причина за някаква масова лудост по политическата магия.

Нека се опитаме да предложим друга причина, основана на добре известни факти, които характеризират модерното американско общество. Известно е, че от 27-те най-ужасни (по брой на жертвите) кланета в Съединените щати, в 26 от случаите убийците са израснали без баща. С други думи, липсата на мъжки алфа-модел в семейството много често води до възпитанието на бета-мъже (и, разбира се, бета-жени). И техните (самотни) майки постепенно се превръщат в бета-жени. #MeToo движението всъщност е симптом за това, което се случва вътре в обществото.

Но алфа-мъжете почти никога не нападат сексуално жените. Те нямат нужда от това – вече са заобиколени от достатъчно жени. Насилието срещу жените е прерогатив главно на бета-мъжете, които са хронично лишени от женско внимание.

Всички жени, без изключение, го знаят (или го предполагат). Но ако алфа-жените никога не изпитват недостиг от мъжко внимание, то бета-жените са принудени да се събират заедно на групи (т.нар. Covens или witches ‘sabbath). Именно отсъствието на достатъчно мъжко внимание довежда до факта, че традиционният ритуален пик на сборищата на вещици, показан в безброй произведения, е масовата сексуална оргия. С други думи, многобройните магьоснически ритуали са само прелюдия към сексуалната вакханалия.

Нека направя уговорка – доскоро въобще не се интересувах нито от вещици, нито от ритуалите им. Докато не започнаха да се намесват активно в американската политика.

Очевидната омраза на съвременните вещици към мъжете (в Америка, особено към белите мъже) е проява на скрития комплекс за малоценност, от който всички бета-жени страдат. За съжаление точно така се проявява хроничната липса на внимание от страна на мъжете при бета-жени. От тази гледна точка феминизмът от началото на XX век и началото на ХХІ век се трансформира в малко по-различно политическо движение.

Ако първоначално феминизмът се основаваше на расизма на основателката му Маргарет Сангър, то сега това е движение на бета-жени и ми се струва, че това движение би трябвало да се нарича бета-феминизъм.

Както оригиналните феминисти, така и съвременните бета-феминисти са поддръжници на една и съща лява идеология. В резултат на това повечето бета-жени гласуват за демократите и другите левичари. Очевидно е, че има нещо, което привлича бета-жените към демократите, и алфа-жените – към републиканците. Същата картина се вижда и при мъжете: по-голямата част от бета-мъжете са поддръжници на демократите или други леви партии (социалисти, националсоциалисти, троцкисти, комунисти и т.н.) Характеристиките на бета-мъже и бета-жени са особено видими при демонстрации на лявата страна, когато участниците им проявяват ексхибиционизъм, публично се събличат, шокират наблюдателите и се опитват да привлекат вниманието към себе си по някакъв начин.

Малко вероятно е движението #MeToo да има алфа-жени в редиците си, тъй като то е типичен бета-феминизъм. Алфа-жените, които знаят своята стойност, са относително рядко жертви на дискриминация и тормоз. Освен това на нито една алфа-жена не би ѝ дошла в главата унизителната и глупава идея да носи розова шапка-вагина. Въпреки това значителен брой бета-мъже също решиха да се украсят с такова вулгарно облекло.

Насилието над жени е прерогатив преди всичко на бета-мъже, много от които живеят до старост с родителите си. Въпреки това насилието им е насочено предимно към бета-жени. Такива мъже са и един от източниците на бойци за Антифа.

Обединени с бета-жените, бета-мъжете съставляват голяма част от младежкия демократичен електорат и демократичните черноризци.

От всичко казано може да се предположи, че сборището на вещици The Wing, както и други подобни организации, се използва от демократите за политическа агитация, организация, пропаганда и набиране на средства. Тази дейност е основна, а междинните избори през 2018 г. показват, че създаването на клубове за бета-жени действително носи политически дивиденти на демократите. В допълнение, The Wing има две нива на прикритие. Първата – под прикритието на женски клуб, втората – под прикритието на сатанински култ.

Подобни ситуации не липсват в американската история – през ХІХ век демократите създават ККК, която използва расизма за прикритие при решаване на политическите си проблеми. Съвременните примери – Antifa и #MeToo не правят изключение. Антифа е създадена по образ и подобие на черноризците на социалиста Мусолини. Като войнствено крило на Демократическата партия Antifa използва „антифашизъм“, за да прикрие политическите си цели, докато #MeToo използва насилието на бета-мъже срещу бета-жени за параван.

Расисти обвиняват своите политически противници в расизъм? Това ни е познато. Сексисти обвиняват своите политически опоненти в сексизъм? И това също ни е печално известно. Американски фашисти изобличават своите политически опоненти във фашизъм? Примерите за това са безбройни. Сатанистите проклинат и обвиняват всички, които не са с тях във всички смъртни грехове? Е, и това се случи в историята. Но сега американските вещици имат друг Господар и те заедно служат на политическия план за превръщане на Калифорния във Венецуела, а Мичиган – в Пакистан.

Превод: Емил Найденов

Заглавието е на редакцията

 

Категории МненияЕтикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio