Нова ТВ сваля от ефир предаването на Милен Цветков

Нова ТВ сваля от ефир предаването на Милен Цветков

Нова телевизия спира предаването „Часът на Милен Цветков“ от септември. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено от медията.

„В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията“, обясняват от Нова ТВ.

„Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“, се казва в съобщението. Телевизията е предложила на Милен Цветков да работи в друго предаване, но той е избрал да се раздели с досегашните си работодатели.

За сметка на публицистичното предаване на Цветков лайфстайл предаването „На кафе“ ще бъде с ново студио от септември и изцяло променена концепция, в която ще акцентират върху най-известните личности от България и света.

В програмната схема на телевизията са заложени също втори сезон на полицейската комедия „Полицаите от края на града“, както и нови сезони на „Откраднат живот“ и „ВИП Брадър“.

Категории Акцент, Медии

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio