Ваклин: Има опит да се изкриви общественото мнение за Десислава Иванчева

Ваклин: Има опит да се изкриви общественото мнение за Десислава Иванчева

Все пак тя е в ареста за корупция в голям мащаб, казва бизнесменът, подал сигнал срещу кмета на „Младост“

 

„Мен ме възмущават опитите да се изкриви общественото мнение в посока на съжаление към госпожа Иванчева. Все пак тя е в ареста с обвинение за корупция в голям мащаб”,сподели бизнесменътАлександър Ваклин, който подаде сигнал срещу кмета на община „Младост“ Десислава Иванчева, по Нова тв.

„Аз съм просто един гражданин, застанал с името си, и свидетелства, защото много граждани казват „Аз знам, че някой властимащ прави нещо незаконно“, но никой не отива да свидетелства.За да има осъдени, трябва да има свидетели, които да застанат пред съда” заяви Александър Ваклин.

Той коментира публичния начин, по който беше арестуван кметът на „Младост“:“Тя е избрала такова място за предаване на парите, а полицията е нямала избор. Арестът е направен там, където се е случил”.

Бизнесменът сподели, че след като е подал сигнал срещу Иванчева, проверките от общината във фирмата му са зачестили. Той каза още, че за пръв път му се случва да му бъде искан толкова голям подкуп. Ваклин смята, че има страх сред служителите, когато видят представител на неговата фирма.

По думите му, след като името му нашумяло заради ареста, сега проверяват фирмата му много повече. „Има уплаха у държавните служители, като видят наша фирма. Даже ни проверяват повече“, заяви бизнесменът.

 

 

Категории Акцент-2, ОбществоЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio