Разследването на шесторното убийство в Нови Искър буксува

Разследването на шесторното убийство в Нови Искър буксува

На местната полиция не е известно с какво се е прехранвала ликвидираната фамилия

 

Продължава разследването на тежкото убийство на шестима души в Нови Искър. Извършителят все още не е установен. Не е намерено и оръжието на престъплението, предаде БГНЕС.

Полицията провежда специализирана акция в гората край Нови Искър. Според тях убийствата са извършени в новогодишната нощ. Според високопоставен плицейски източник пред Фрог нюз все повече прозирала мафиотска вендета.

Разследващите са започнали да се ровят в бившите фирми на фамилията. Проучват откъде са намирали пари, за да поддържат такъв висок стандарт на живот. Неделчо Юнаков е ремонтирал луксозни коли и тирове. Известно е, че за пренасянето на дрога през Балканския път най-често се използват именно тирове.

Остава тайна защо Юнаков и близките му са решили внезапно да напуснат столицата и да купят къща в Нови Искър. Бягали ли са от някого и защо местната полиция не разполага с информация с какво точно се е занимавала фамилията.

която се намира на гърба на психиатричната клиника в Нови Искър. „Важно е да се разбере дали са бягали от някого и дали са искали да се скрият”, допълниха източниците ни. Загадка остава защо местната полиция не е разполага с информация за това с какво точно се занимава фамилията и от какво се е изхранва.

Стана известен факт от живота на последната открита жертва Кети. Тя е поддържала връзка в Италия с косовски албанец. Експерти обаче са категорични, че жертвата на отмъщение в любовен триъгълник обикновено е едно лице. Масовостта на престъплението напомня мафиотско прочистване.

Шефът на НСлС Борислав Сарафов  реагира много остро на въпроса защо тефтерче, което се счита, че е на Кети, е било открито от журналисти, а не от полицаи, които са извършвали оглед.

При откриването на телата на местопрестъплението се появи главният прокурор Сотир Цацарови други началници от прокуратурата. За съжаление разследването очевидно зацикля вече пети ден след извършване на престъплението.

На 2 януари в дома на семейството в Нови Искър бяха открити телата на петима души – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) – Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всички те са били застреляни с множество изстрели в къщата им, открито е и кучето им – също застреляно.

Кети Кюхова първоначално бе обявена за издирване, но на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе намерен в близката гора на около 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе открито хвърлено в кладенец. Преди това тя е била застреляна като петимата нейни близки в къщата в Нови Искър.

 

 

Категории Акцент-2Етикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *