Актьорът на мястото на Антон Тодоров: Приятно настроен съм

Актьорът на мястото на Антон Тодоров: Приятно настроен съм

Приоритетите на новия депутат щели да са в сферата на изкуството и културата

 

Чувствам се страхотно в парламента, вълнуващо ми е. Това заяви актьорът-депутат от ГЕРБ Евгени Будинов, час след като зае депутатския пост, предаде БГНЕС.

Досега не съм изпитвал такъв тип вълнения, все пак на сцената и в киното е по-различно. Още не мога да се осъзная напълно. Чувствам се добре. Няма нещо, което да ме притеснява, сподели Будинов.

Приоритетите на депутата щели да са в сферата на културата и изкуствата. „Смятам, че там мога да бъда най-полезен. Надявам се да може да направим нови неща, защото хората на културата и изкуството, учителите и тези, които се грижат за децата, са в малко неизгодна позиция. Надявам се това да се промени и да стане по-добре”, заяви новият депутат.

Отношенията в парламента ми изглеждат много приятни, усмихнати хора, смята Евгени Будинов.

„Всичко е забравено и е в миналото“, каза Будинов по повод спречкването си с Волен Сидеров пред НАТФИЗ през ноември 2015. Сидеров лично издирваше актьора, който бе един от най-активните срещу спречкванията на Сидеров. „Приятно настроен съм. Трябва да се обединим и да работим заедно за българския народ. По принцип не съм конфликтен човек“, каза още Будинов.

Актьорът от Малък градски театър „Зад канала“ Евгени Будинов играе в сериала „Етажна собственост“ и в популярната реклама „Краварката в левия ъгъл“, беше 9-и в листата на ГЕРБ за столичния 25-и МИР на последните избори.

Като депутат от ГЕРБ се закле и Иван Вълков, който заема мястото на Диана Йорданова, която стана зам.-председател на Комисията по финансов надзор (КФН).

 

 

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *