Нова ТВ потвърди отпадането на Анна Цолова от сутрешния блок

Нова ТВ потвърди отпадането на Анна Цолова от сутрешния блок

Нова телевизия потвърди, че водещата на сутрешния блок Анна Цолова няма да бъде повече част от екипа на „Здравей, България“. Според Нва телевизия Цолова подготвя друго предаване, на което ще бъде водеща. То ще се излъчва по същата медия и се очаква да започне в близките седмици.

„След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на Нова телевизия един различен проект“, коментира Цолова в съобщението на Нова.

По думите й вече е готова с екипа и концепцията за новото си предаване, което била обмисляла дълго и пожелава успех на „Здравей, България“.

„Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на Нова телевизия. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините“, коментира Силва Зурлева, член на Борда на директорите на „Нова Броудкастинг Груп“.

За отпадането на Цолова от сутрешния блок на Нова телевизия се разбра преди ден, след публикация по на „24 часа“. От телевизията обаче отказваха коментар по темата.

Цолова и нейният досегашен екранен партньор Виктор Николаев водят заедно сутрешния блок на Нова телевизия от август 2013 г. Преди това те бяха заедно в сутрешния блок на Би Ти Ви.

 

Категории ОбществоЕтикети ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *