Борисов защити акциите на вицето си Валери Симеонов

Борисов защити акциите на вицето си Валери Симеонов

Вчера служители в заведения в Слънчев бряг протестираха срещу вицепремиера, като скандираха „Бойко, спри Валери“

 

Министър-председателят Бойко Борисов защити акциите на вицепремиера Валери Симеонов срещу шумните заведения в морския курорт Слънчев бряг.

„Той си действа в рамките на правомощията и в рамките на това, което пише в закона“, заяви днес Борисов пред журналисти в Пловдив, където инспектира работата по разширяването на пътя Пловдив-Асеновград.

От думите му се разбра, че двамата са разговаряли за акциите там, като Борисов изтъкна, че е информиран за жалбите и актовете срещу заведенията. Вчера служители в заведения в Слънчев бряг протестираха срещу шумните акции на Валери Симеонов, като скандираха „Бойко, спри Валери“.

„Ако това е дебат, то той трябва да се пренесе в парламента – дали да се промени или не законът“, добави Борисов, като напомни, че „законът е за това да се изпълнява“.

Премиерът бързо прекрати разговора по темата, след като беше попитан за концесиите на плажовете. Тази сутрин Валери Симеонов се обяви срещу това те да бъдат отдавани за по 20 години, защото така държавата правела стопаните им „назначени печеливши“, изброи наематели като братя Маргини и Маджо и посочи, че се надява договорите с тях да бъдат развалени.

 

 

Категории ОбществоЕтикети , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *