„Борисов 3“ ще се бори с пътните катастрофи и некачествените храни

„Борисов 3“ ще се бори с пътните катастрофи и некачествените храни

Правителството „Борисов 3“ ще вземе спешни мерки за намаляване на произшествията по пътищата и за подобряване на качеството на храните. Това стана ясно отизвънредно работно съвещание с министри рано сутринта в събота, което проведе премиерът Бойко Борисов.

В сбирката в Министерския съвет участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министрите на земеделието и храните – Румен Порожанов, на вътрешните работи – Валентин Радев, на транспорта – Ивайло Московски, на регионалното развитие – Николай Нанков, на здравеопазването – Николай Петров, на правосъдието – Цецка Цачева, на финансите – Владислав Горанов, главният секретар на МВР, зам.-министри, както и ръководствата на агенцията по храните и на полицията.

„По две теми искам да сме неотстъпчиви и безкомпромисни – първата е войната по пътищата и пътнотранспортните произшествия, а втората – качеството на храните“, нареди Бойко Борисов, откривайки съвещанието в 8 ч. сутринта. Встъпителното му изказване беше излъчвано пряко във „Фейсбук“. Изборът на съботния ден беше обяснен с това, че министрите са малко „по-свободни“ в него.

Категории ОбществоЕтикети , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *