Лозан Панов: Пеевски е еквивалент на Гьобелс

Лозан Панов: Пеевски е еквивалент на Гьобелс

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е българският еквивалент на Гьобелс. Това каза председателят на  Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов в интервю пред Би Ти Ви.

Панов сравни Пеевски с министъра на пропагандата и просвещението в Германия при управлението на Хитлер в коментар коментар за ситуацията в България. По неговите думи в момента в България мафията си има държава. Панов припомни  случката от преди две седмици, когато преди заседание на Висшия съдебен съвет младежи с маски носеха одрани агнешки главички. Панов заяви, че го е страх от бездушието на обществото, което не се впечатлява от тази демонстрация.

„Това е подход тип мафия и показва само едно, че мафията си има държава, а не само, че в държавата има мафия““ посочи Панов. На въпрос дали мафията си има име той каза, че за него асоциацията е с нацистката държава.

„В България имаме своето министерство на народното просвещение и пропагандата по гьобелсов модел, което завоалира недостатъците на управлението и го прави с парите на българския данъкоплатец – медиите на Пеевски, еквивалент на Гьобелс е Пеевски“, посочи той.

Магистратът допълни, че когато се изобличават недостатъците на властта, цялата машина за лъжи и пропаганда се стоварва върху главата на този, който го прави.

Категории ОбществоЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *