Лиляна Павлова: БСП ме маскари. Нямам чанти по 10 000 лв.

Лиляна Павлова: БСП ме маскари. Нямам чанти по 10 000 лв.

Министърът за българското председателство на ЕС обеща пълна прозрачност на обществените поръчки

 

Нямам чанти по 10 000 лева. Не само че нямам такива чанти, но не мога да си ги позволя. Но и да можех, не бих си купила, не е редно.  Това заяви категорично министърът за българското председателство на ЕС Лиляна Павлова по бТВ.

„Това е жълт и пошъл скандал“ изтъкна Павлова. По думите й най-скъпата чанта, която притежава, струва не повече от 200 евро.

лиляна

Тя отбеляза също, че тиражираните в медиите и във фейсбук цени на въпросните чанти не отговарят на истината.

„БСП може да не са добри в управлението, но са добри да омаскарят човек. Пиарката на Корнелия Нинова е част от пропагандната машина, активирана със страшна сила срещу мен. Не пожалиха начини и средства“, коментира Лиляна Павлова, според която целта е била нейното пълно дискредитиране и омаскаряване, а чрез нея и на ГЕРБ и двата успешни мандата на правителството на ГЕРБ.

Павлова обаче изтъкна, че премиерът Бойко Борисов и заместникът му в ГЕРБ Цветан Цветанов са застанали зад нея и са я подкрепили.

„В цялата си професионална кариера съм работила с европейски проекти, европейско финансиране и координация на европейски фондове. Европейската комуникация и координация е част от моята биография повече от 20 г.”, подчерта Павлова, запитана защо не е отново регионален министър, а пое друг ресор.

Според нея има голямо закъснение в ремонта на НДК. Освен това имало недофинансирани, непредвидени и допълнително възникнали ремонти, които трябва да бъдат възложени. Щели да бъдат обявени повече от 10 обществени поръчки за сериозни суми, свързани с трансфери, логистика, кетъринг, наемане на зали и хотели. За тях Лиляна Павлова обеща пълна прозрачност.

В сряда ще разберем коя ще е номинацията за български еврокомисар, каза Павлова. Тя отказа да коментира дали номинацията ще е на евродепутата от ГЕРБ Мария Габриел, за която се заговори, че вече е сигурна.

 

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *