Цветанов към БСП: Ще ви дадем комисията, не защото я заслужавате

Цветанов към БСП: Ще ви дадем комисията, не защото я заслужавате

Страната ни ще бъде пример в ЕС както по политики, така и по председателство, заяви вторият в ГЕРБ

 

 

„При разпределението на комисиите сме предвидили вие да вземете комисията за председателството на ЕС, не защото го заслужавате, а защото това е демократичният начин.“

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов към БСП по повод предложението Деница Златева от служебния кабинет да отговаря за председателството на Съвета на ЕС през 2018 година и в редовния кабинет, предаде Агенция „Фокус“.

„Винаги казваме, че трябва да търсим точки, около които да се обединяваме“, посочи той и допълни, че по председателството на ЕС през 2018 година трябва да има приемственост, защото това е национална кауза.

Цветан Цветанов обясни, че с предложението към Деница Златева от ГЕРБ са искали да покажат, че председателството е приоритет. „Явно вашият подход и манталитет е да рушите, да всявате омраза и разединение“, коментира той към БСП.

„Утре ще бъде гласуван кабинетът „Борисов 3“, ще направим всичко възможно да не допускаме вашите грешки, както и да не допускаме наши отново“, обясни Цветан Цветанов.

Според него БСП продължава да е в предизборен период. „Успяхте да спечелите президентските избори и повярвахте, че това е вашата подкрепа, но не е – никой не иска БСП на власт“, заяви председателят на групата на ГЕРБ в парламента.

„Страната ни ще бъде пример в ЕС, както по политики, така и по председателството“, каза още Цветан Цветанов.

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *