Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров – Дончев

Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров – Дончев

„Няма да позволя БСП и хората в партията да носят отговорност за личните действия на неин член“, каза лидерът на партията

Сподели Публикувано на Категории АКТУАЛНО, Политика

 

Ръководството на БСП ще се събере във вторник, за да вземе решение по въпроса с посредничеството на Георги Гергов на срещата между Сотир Цацаров и Сашо Дончев.

Както стана ясно,  бизнесменът и член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов е бил посредник на срещата между издателя на в. „Сега“  и главния прокурор. Според Дончев Цацаров го заплашил, а по-късно главният прокурор от своя страна се оплака от оказан върху него натиск от страна на бизнесмена.

„Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на неин член, бил той и част от ръководството“, коментира Нинова пред журналисти, цитирана от „Фокус“.

„Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това“, каза още Нинова  и поясни, че във вторник БСП събира ръководството си, като тогава ще обсъди въпроса и ще вземе решение. „Няма да позволя върху БСП като партия да се слага петно заради лични действия“, каза лидерът на партията.

По думите на Нинова  в тези събития има трима участници. „Намерете си ги, питайте ги“,  каза още тя.

 

Категории АКТУАЛНО, ПолитикаЕтикети , , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *