Уволниха Гарелов заради защита на Елена Йончева

Уволниха Гарелов заради защита на Елена Йончева

 

Иван Гарелов е бил уволнен като медиен съветник на служебното правителство. Това съобщи той за Нова тв, а минути по-късно информацията бе потвърдена и от правителствената пресслужба.

„Говорих със служебния министър-председател Огнян Герджиков. Той устно ме уведоми, че съм уволнен като медиен съветник. Писмено все още не съм подписал нищо. Най-вероятно утре ще получа заповедта за уволнение”, заяви Гарелов.

„Мотивите са, че съм ангажирал кабинета, защитавайки Елена Йончева в сутрешния блок. Само че аз я защитих като мой колега. Обяснено ми бе, че с изказването ми лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов”, обясни още Гарелов.

Според прес съобщението причината е нарушено правило за неутралност на служебното правителство.

„Борисов спомена Дянков. Дянков насочи вниманието към БНТ. БНТ е изключено и аз го знам. Договорите на Елена Йончева са за спонсорство и тя не получава пари оттам. Версията „Франция” вече е проиграна, защото навремето Московски се опита да обвини Елена по сходен начин за пътуване до Сомалия, но й се извини”, коментира в студиото на „Здравей, България” журналистът Иван Гарелов тази сутрин. И още:

„Атаката срещу Елена Йончева е била подготвена предварително. Добрев се засегна от последната нейна реплика. Той е знаел, но се отказва от това действие, но го задейства Бойко Борисов. Залогът става много голям. Той залага цялата кампания на ГЕРБ.“

Категории Акцент, МедииЕтикети , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *