Борисов: БСП се готви да купи изборите

Борисов: БСП се готви да купи изборите

 

Смяната на главния секретар на МВР и областните управители говори, че БСП се готви да купи изборите, заяви в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него учудващ е фактът, че тези смени се правят в градове, където ГЕРБ няма най-добри резултати – като Перник, Видин, Враца и Монтана.

Борисов твърди, че в тази предизборна кампания се използват всички средства, включително и говорене на неистини – като това, че ЕК е спряла земеделските програми.

„Всъщност се оказа, че тази програма е изтекла и усвояването на фондовете по нея е 96-97%. Това е клиширана манипулативна атака“, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и публикацията в профила на президента Радев, че „България няма да плати нито лев за съвместната охрана на небето ни, въпреки заварените финансови ангажименти“:

„Те имаха съвет в Брюксел, където генерал Радев присъства, имаха среща на министрите на отбраната, където можеха да сменят това решение“, каза лидерът на ГЕРБ и акцентира, че по време на неговия мандат българската авиация е била възродена, а техниката – обновена и ремонтирана.

Борисов бе категоричен, че ако ГЕРБ дойдат на власт, той ще стои докрай против флотилия в Черно море.

Категории Общество, ПолитикаЕтикети , , ,

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *