Радан Кънев: ГЕРБ управлява така, че да доведе БСП на власт

Радан Кънев: ГЕРБ управлява така, че да доведе БСП на власт

Най-голямата опасност за страната, заради икономическата си и външната си политика, винаги е била и продължава да бъде БСП.Това каза в сутрешния блок на Би Ти Ви лидерът на „Нова република“ Радан Кънев. По думите му ГЕРБ управлявава по подобен на БСП начин и с това връща пак социалистите на власт.

Кънев обясни каква е аритметиката зад обявената от новата формация цел за пенсия от 350 евро. „При 7% годишен растеж на икономиката и и инвестиции на парите от пенсионния фонд новоотпуснатата пенсия в края на мандата ще е 350 евро“, каза Кънев. От „Нова република“ изчислявали сумата е в евро, защото друг приоритет на политическата формация е влизането в еврозоната.

Въвеждането на забрана за сеч на „вековна гора“ е друга инициатива на „Нова република“, за която предстои да започне подписка в цялата страна.

Категории Акцент, Общество, ПолитикаЕтикети ,

Автор: Мирослав Иванов

Мирослав Иванов се занимава с финансова журналистика повече от 10 години - по-голямата част от тях в печатни медии. Работил е за водещи икономически всекидневници в България, като „Пари“, а след придобиването му от Икономедиа и за наследника му „Капитал daily”. Има опит и от онлайн медии, включително и от поддържания от него блог. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *