Проф. Веселин Поповски: Тръмп е президент за един мандат, САЩ чакат силен демократ след четири години

Трансмедия ТВ

Проф. Веселин Поповски: Тръмп е президент за един мандат, САЩ чакат силен демократ след четири години

Много опасни неизвестни крие новият американски президент, Кремъл залага на Тръмп, защото му е удобно Америка да бъре управлявана от клоун

 

Трансмедия ТВ представя едно интервю на Емил Янев с проф. Веселин Поповски:

Шоумен, бизнесмен или политик е новоизбраният президент на САЩ? Как изглежда на този етап екипът на Тръмп и какви сигнали дава на общественото мнение? Има ли вероятност републиканецът да изпълни предизборните си обещания и ако да, кои? Ще пресуши ли той „вашингтонското блато“, както се зарече в речта си в Гетисбърг? Какви са приликите и отликите между Доналд Тръмп и Роналд Рейгън и възможно ли е да се появи „тръмпномика“, по подобие на рейгъномиката? Блъф ли беше „великата мексиканска стена“ и как ще се справи новият президент с мигрантите? Ще поднесе ли той на тепсия световното лидерство на Китай? Кои са двете големи опасности за човечеството, ако милиардерът изпълни заканите си от предизборната кампания?

 

Категории Акцент, Конфликти, Обектив, Политика

Автор: Емил Янев

Емил Янев е професионален журналист, завършил Факултета по журналистика на СУ „Климент Охридски“, минал през школата на вестниците „Орбита“, „Коотеративно село“, „Старт“, „Подкрепа“ и развил вижданията си като издател на списание „ТВ Плюс“. Сътрудничил е и в ред други издания, където също е защитавал името си с характерния си стил на критичен и ироничен рефлекс към личности и събития. В Българското национално радио той, в тандем със съекипника си Кин Стоянов, създаде пет авторски радиоформата – освен „Часът на инфохолиците“, още „Трамвай по желание“, „Риалити роман“, „Различният до мен“ и „Радиотранс“ - всички отличени с високи журналистически награди. „200 имена, които промениха света“ е първата му книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *