Анна Павлова: Г-н Радев успя да събере симпатиите и на избиратели извън БСП

Трансмедия ТВ

Анна Павлова: Г-н Радев успя да събере симпатиите и на избиратели извън БСП

Политиците често забравят, че различните избори са различни жанрове – това беше най-големият проблем на Цецка Цачева

В параолимпийските игри, заедно с незрящите атлети тичат и техни асистенти, които им помагат да се състезават в своите пътеки.
В политиката тази роля се поема от специалистите по изборни технологии. Дори да вървиш по същата писта и да знаеш повече от дадения политик, той винаги ще е на светло, докато ти упражняваш легален бизнес в сянка.
Какви са наблюденията на експерта по политически пиар и реклама Анна Павлова за поведението на кандидат президентските двойки и техните екипи, през изтеклата кампания гледайте по-долу!

Категории Акцент, Мнения, Обектив, Политика

Автор: Кин Стоянов

Кин Стоянов е журналист, писател и общественик, звършил специалност Философия в СУ "Св. Климент Охридски".. До 1992 г. се занимава основно с журналистика. Автор на книгите: „Камъчета за късмет“,„Ориентиране в обстановката“,„Гражданинът щастливец“ и други.През 1995-97 г. е главен редактор на издателство „Отечество“ и съюзен секретар на Съюза на българските фондации и сдружения. От края на1992 г. до 1995 г., както и от 1997 г.до 2005 г. е изпълнителен директор на Националния дарителски фонд„13 века България“. Дълги години работи като журналист.Сътрудник на в. „Стършел“;редактор в сп. „Смяна“; заместник-главен редактор на сп. „Български журналист“ и заместник-главен редактор на в. „Демокрация“.Основател и главен редактор на в. „Щастливец“, който списва заедно с покойния си баща Радой Ралин и Борис Димовски. Работил е в Българското национално радио в тандем с колегата си Емил Янев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *