Петко Симеонов: ГЕРБ не е дясна, а широка народняшка партия – малко популизъм, малко кютек

Трансмедия ТВ

Петко Симеонов: ГЕРБ не е дясна, а широка народняшка партия – малко популизъм, малко кютек

Партията на Борисов е олицетворение на криминалния преход – подценяването на отделния човек, неговия живот, чест, достойнство, собственост – това тика цели съсловия към дъното, големият глад е гладът за справедливост

Трансмедия ТВ представя едно интервю на Емил Янев с Петко Симеонов: иде ли голямата промяна, как изглежда технологичното изражение на промяната, четем ли правилно закона за гражданството, какво означава терминът „плажна магистрала“, на какво е олицетворение властта на Борисов, каква е алтернативата за България и ще последва ли ГЕРБ съдбата на НДСВ, кой е най-големият грях на управляващите, какво се случва, когато медиите, икономиката и политиката са монополизирани, беше ли заменена жаждата за свобода от гладът за власт.

 

Категории Акцент, Обектив

Автор: Емил Янев

Емил Янев е професионален журналист, завършил Факултета по журналистика на СУ „Климент Охридски“, минал през школата на вестниците „Орбита“, „Коотеративно село“, „Старт“, „Подкрепа“ и развил вижданията си като издател на списание „ТВ Плюс“. Сътрудничил е и в ред други издания, където също е защитавал името си с характерния си стил на критичен и ироничен рефлекс към личности и събития. В Българското национално радио той, в тандем със съекипника си Кин Стоянов, създаде пет авторски радиоформата – освен „Часът на инфохолиците“, още „Трамвай по желание“, „Риалити роман“, „Различният до мен“ и „Радиотранс“ - всички отличени с високи журналистически награди. „200 имена, които промениха света“ е първата му книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *