Александър Маринов: ГЕРБ губи изборите и се разпада, Борисов скоро ще е извън политиката

Трансмедия ТВ

Александър Маринов: ГЕРБ губи изборите и се разпада, Борисов скоро ще е извън политиката

Най-оптимистичният сценарий за министър-председателя е да слезе час по-скоро от политическата сцена, има и по-неприятни варианти

Трансмедия ТВ представя едно интервю на Емил Янев с политолога Александър Маринов: превръща ли се Избирателният кодекс в любовна квартира на управляващите, възможна ли е кардинална промяна след изборите и ако да – каква, как ще гласува ДПС на първия и как на втория тур, идва ли краят на икономическото задкулисие?

 

Категории Акцент, Обектив, Общество

Автор: Емил Янев

Емил Янев е професионален журналист, завършил Факултета по журналистика на СУ „Климент Охридски“, минал през школата на вестниците „Орбита“, „Коотеративно село“, „Старт“, „Подкрепа“ и развил вижданията си като издател на списание „ТВ Плюс“. Сътрудничил е и в ред други издания, където също е защитавал името си с характерния си стил на критичен и ироничен рефлекс към личности и събития. В Българското национално радио той, в тандем със съекипника си Кин Стоянов, създаде пет авторски радиоформата – освен „Часът на инфохолиците“, още „Трамвай по желание“, „Риалити роман“, „Различният до мен“ и „Радиотранс“ - всички отличени с високи журналистически награди. „200 имена, които промениха света“ е първата му книга.

2 коментара към “Александър Маринов: ГЕРБ губи изборите и се разпада, Борисов скоро ще е извън политиката”

  1. Уважаеми господин , искам да Ви попитам Вас и Всички други коментатори ,журналисти – претавители на медиите и третата власт , къде бяхте през тези 27 години на прехода . Имате ли чувство на гузност поради опорочена Ви съвест , като оставихте Политиците да унищожат нашата държава , като я превърнаха в разградена страна , където корупцията , не спазването на законите , упадък във всички области на общественото , политическо и икономическо развитие . Най-голям упадък по жизнено равнище , в здравеопазването , просветата , културата , несигурност и спокойствие за пенсионерите , с една дума Геноцид в действие за унищожаване на Българсквта нация , защото нашата мила родина е наследник на най-старата дъжава с най-развита Цивилизация , хай-старата пименост и в много области от Световното развитие на човечеството . Отворете очите си очите и помогнете на болния Български народ , за да се възроди и се отърве о робството в което се оказахме по вина на развитите икономически държави от Европа и САЩ . Срам и позор за Олигарсите , защото и тези избори за Президент ще бъдат опорочени , защото хапата вярата в Управляващите .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *