Способността да се лъже зависи от зодията

Познай себе си

Способността да се лъже зависи от зодията

Астролози сочат до каква граница може да стигнете в измислиците си или в премълчаването на истината, без да изпадате в тежки конфликти

 „На лъжата краката са къси, за това тя работи с ума си” – сигурно сте чували подобна сентенция или ви се е случвало да разговаряте с хора, които лъжат с лекота. Много от тях са добри разказвачи и фантазьори. Вероятно познавате и други, на които винаги личи, когато казват неистини. А вие от коя група сте и до каква граница може да стигнете в лъжите си, без да изпадате в тежки конфликти? Отговор на тези въпроси дават астролозите, като се основават на особеностите при различните зодиакални знаци и начините , по които техните представители подхождат, когато искат да излъжат.

Овен. Родените под този знак лъжат само когато е необходимо. Овните притежават голямо его и чувство за самосъхранение и самоуважение. Ако партньорът им изневери или излъже, те непременно си го връщат. Освен това Овенът е много амбициозен и работлив, ето защо би излъгал предимно в преследване на професионалните си цели.

Телец. Вие сте упорити и мразите нещо да застава на пътя ви. Затова са способни да изречете малка лъжа, стига това да ви приближи до крайната им цел. В интимен план, подобно на Овена, Телецът лъже, когато усети, че партньорът му е изневерил. В такъв случай отмъщението му е задължително.

Близнаци. Представителите на този знак имат способността да извъртат истината до степен, която се харесва на самите тях. Доста приказливи са. Близнаците не могат да пазят тайна и обичат да разгласяват пикантни истории, които допълнително украсяват с парливи подробности. 

Рак. Раците са лоялни и грижовни, те биха излъгали само за да защитят близките си.

Лъв. Лъвовете обичат вниманието на хората около тях. Те могат да разказват една история и накрая тя да заприлича на пълна лъжа. Колкото повече печелят вниманието на слушателите си, толкова по-пикантни истории могат да измислят. 

Дева. Лъжата не може да съблазни родените под този знак. Изключение правят моментите, в които се чувстват възпрепятствани от нещо или някого. Тогава родените под този знак могат да си позволят лъжи, но  действат внимателно и винаги отчитат плюсовете и минусите на постъпката си.

Везни. Те са най-дипломатични сред зодиакалните знаци, ето защо, когато вярват, че нещо е добро за всички, са готови да излъжат, ако се налага. Везните обаче не са добри лъжци и често биват разкривани. По-добрият подход за тях е изобщо да не лъжат.

Скорпион. Вие сте подозрителни и манипулативни. Обикновено лъжете от желание за отмъщение. По правило внимателно анализирате ситуацията и измисляте най-подходящата лъжа.

Стрелец. На родените под този знак определено може да се вярва. Стрелците мразят лъжата. Нерядко те объркват плановете  на своите близки в стремежа си всичко да е честно и почтено.

Козирог. Подобно на Стрелците, Козирозите мразят лъжата. Това може би се дължи на тяхната недоверчивост. Ако все пак се случи да излъжат, истината бързо излиза наяве, защото Козирогът започва да изпитва вина, чувства се гузно и  сам си признава истината.

Водолей. Водолеят е добър разказвач. В стремежа си да бъдат център на всеобщото внимание, той е склонен да си съчинява невероятни истории. Освен това обича клюките, което го прави  крайно ненадежден в пазенето на тайни.

Риби. Рибите са известни със своята чувствителност, затова понякога си служат с лъжа. Но правят това  само с добри намерения, особено, ако се налага, да предпазят от беда близките си или себе си.

Източник: Getty Images/Guliver

 

Категории Практикум

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *