Проф. Денков ще даде разяснения за ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“

Предстоящо

Проф. Денков ще даде разяснения за ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“

 

 

 

През последните месеци Студия Трансмедия отблизо следи процесите в българската наука и образование с оглед най-ефективното използване на еврофондовете за тласкане напред на българската наука, както и с доста противоречиво развиващите се процеси в Министерството на образованието и науката.

В тази връзка привличаме вниманието на нашите читатели към предстоящата тази седмица дискусия на тема „Актуални въпроси на управлението на българската наука и висше образование” с гост-лектор проф. Николай Денков, който ще даде повече актуална информация за ситуацията и събитията в министерството.

Професор Денков – доскорошен заместник-министър на образованието и науката ще даде допълнителна информация за ос 1 на ОП "Наука и образование за интелигентен растеж". Лекторът има голяма заслуга да подготовката и договарянето на програмата с Европейската комисия и наскоро подаде оставка поради различия с новото ръковоство на министерството..

Дискусията ще се проведе на 14 април, четвъртък, от 16.30 ч, в аудитория № 130 на Факултета по химия и фармация на Софийския университет, ул. Джеймс Баучер № 1 (срещу Семинарията).

Очаквайте повече информация за събитието от Студия Трансмедия.

Още по темата:

Учените са потресени от отстраняването на проф. Денков

Проф. Олег Йорданов: Меглена Кунева допусна сериозни грешки

Меглена Кунева и Даниел Вълчев превърнаха МОН в партийно-семеен бизнес

Категории Общество

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *