Кейт Мидълтън в безупречен стил в снежните Алпи

Лайфстайл

Кейт Мидълтън в безупречен стил в снежните Алпи

 

 

 

Кейт Мидълтън отнесе безупречният си стил до отрупаните със сняг френски Алпи за уикенд със семейството си. Точната локация на визитата остана неразкрита.

Кейт, заедно със съпруга си принц Уилиам и децата си принц Джордж и принцеса Шарлът  се насладиха на четиридневна ски-ваканция. Въпреки че не разкриха локацията на тяхното пребиваване, бе съобщено че кралското семейство е отседнало в ски курорта Кърчевил.

Кейт и Уилиам успяха да отпътуват на почивка без да привлекат много внимание. Те отлетяха за Алпите на 2 март, насладиха се на Денят на майката и се завърнаха в неделя вечер.

Бе съобщено, че кралската двойка е  взела частен самолет за пътуването си. Въпросният самолет е собственост на Херцога на Уестминстър – съпруг на кръстницата на принц Уилиам, който им го заел за пътуването. Наеммът на такъв самолет би струвал до 12 000 паунда на ден.

Междувременно, в серия от снимки на Кензингтън палас в понеделник, Кейт изглеждаше много стилно в ски облеклото си, състоящо се от червени ски панталони, съчетани с бяло прилепнало яке.  34-годишната  принцеса бе добавила на любимото си Е+О ски-яке кожена качулка. Якето е от британската марка, създадена през 2008 г.

Кейт беше със същото яке на ски екскурзия заедно с принц Уилиам и принц Чарлз в Клостерс, Швейцария през 2008 г. То има дълги ръкави и два предни джоба със сребриста верижка. Червените и панталони са от същата марка и се разширяват под коляното .

Кейт бе съчетала ски облеклото си с вълнена тъмносиня шапка от австийската марка Eisbar „Alwin“ и черни ръкавици от италианска марка Restelli Guanti. В допълнение тя бе заложила на топазени обеци “Grace” от Кики Макдона и годежният си пръстен.

Нейните кестеняви коси се развяваха свободно, а завършекът на цялостната ѝ визия бяха ски очилата ѝ с марка „Uvex“ и ботушите ѝ – бежови, с бяла изкуствена козина по тях от марката „1964 Pac 2“ .

 

Превод: Айсера Фазлия – студентка от ФНПП и участничка в Стажантската програма на Студия Трансмедия

Категории Цивилизация

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *