Кой може да защити света от Ислямска държава?

Познайте:

Кой може да защити света от Ислямска държава?

Прогнозата на читателите на Студия Трансмедия

Студия Трансмедия разчита много на връзката със своите читатели и всяка седмица – в сряда следобед се допитва до тяхното мнение.

 

През последните месеци  една от темите, която не слиза от страниците на световните медии е тази за действията на джихадистите там, за варварските екзекуции на европейци и християни от региона, взети за заложници и унищоженията на паметници на световното културно наследство – последно античния храм в Палмира.

Тези трудно побиращи се в представите на цивилизованите граждани на ХХІ в. вандалски злодеяния очевидно се нуждаят от колективен отпор. И все пак за момента не е ясно има ли политическата воля и конкретните човешки и технически средства да бъде отговорено на тази заплаха.  

Вчера публикувахме интервю на г-н Славчо Велков. Днеспредлагаме на нашите читатели да прогнозират и да отговорят на следния въпрос:

Кой може да се справи със заплахата, която представлява за човешката цивилизация Ислямската държава?

А. САЩ.

Б. Русия.

В. Турция.

Г. Европейският съюз.

Д. НАТО.

Е. Израел.

Ж. Всички заедно.

З. Друг ……

И. Няма кой.

Възможен е повече от един верен отговор.

Очакваме вашето мнение в полето за коментари под анкетата.

Категории Анкета

1 коментар към “Кой може да защити света от Ислямска държава?”

  1. Нещо не мога да разбера….
    Защо вместо драмата с емигрантските вълни, драмата с унищожението на културно наследство, драма с убиването на мирно население, драмата с човешкия геноцид в близкия изток…
    Защо просто военните не РАЗМАЖАТ Ислямска държава и драмите да приключат?! Не формат НАТО, не формат Европа или нещо подобно… За военните на целия цивизован свят питам…
    Аман!
    Сигурно има нещо друго, което ги спира….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *