Полет на Делта попадна в тежка буря

Аварии:

Полет на Делта попадна в тежка буря

 

 

Самолет „Еърбъс 320“  на авиокомпанията „Делта“, осъществяващ на 8 август т.г. редовен полет от Бостън, Масачусетс до Солт лейк сити, Юта е бил принуден да кацне аварийно след като по време на полета попада в тежка буря и градушка, които унищожават противовятърната екранираща плоскост на предните люкове на самолета и отчупват носа на самолета според представители на летището в Денвър, Колорадо.Самолетът

Полет 1889 попада в остра турболенция поради бурята и тежката градушка в района на Средния запад. Пилотите съобщават за повредите на службите на наземния контрол като посочват, че не виждат нищо пред себе си.  Те получават инструкции да направят аварийно кацане в Денвър само на прибори, тъй като видимостта е почти нулева.

Според телевизионните новини на Ей-би-си някои от пътниците на борда са били толкова силно уплашени от турболенцията, че са  се хванали за ръцете, докато децата са пищели по време на рязкото снижаване за презимяването.

„Бях нервен“ каза един от пътниците, "и написах есемес на жена ми с текст „Тук е много страшно“!".

Друг пътник посочи, че въобще не спътниците му не са осъзнавали колко страшно е положението преди да видят повредите на самолета при пристигането в Денвър.

Самолетът се е приземил успешно и никой не е пострадал съобщеха от компанията.

Категории Компании

Автор: Редакция "Трансмедия"

Bio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *